Compartir allò que sabem, que tenim, que som... és quelcom molt important. Tots formem part de tot i tot forma part de nosaltres. Per aquest motiu és important donar-nos i rebre’ns i, si pot ser, de la millor manera possible. Aquesta veritat em va motivar a a crear aquesta pàgina i donar-me l’oportunitat d’arribar a més persones i compartir algunes de les meves habilitats.

Benestar, qualitat de vida, salut. Són paraules molt fàcils de dir però molt difícils d’integrar al nostre dia a dia per l’estil de vida accelerat que portem i que no ens permet escoltar-nos i cuidar-nos com cal.

Vivim cap a dintre o vivim cap a fora? Ens dediquem estones a nosaltres mateixos o dediquem tot el nostre temps a la feina, a la família, a l’oci? Escoltem i fem cas a les emocions que sentim constantment o creiem que són tonteries que ja passaran? Són tantes les preguntes que tinc i que em faig sovint... I que estic segura que ens fem tots alguna vegada a la vida, per no dir moltes...

La importància de parar, encara que siguin cinc minuts, i escoltar-nos, escoltar els nostres pensaments i escoltar la nostra respiració és medicina pura. És molt més “curatiu” que un medicament qualsevol. No ens ho ensenyen a les escoles, no ens ho ensenyen a casa... però la veritat és que nosaltres podem arribar a ser la millor medicina pels nostres mals. I que la responsabilitat de la nostra salut recau només en nosaltres mateix@s.

Dedica’t temps i relaxa’t. Ja sigui amb ajuda d’un professional o a través de tu mateix/a si saps com fer-ho. Però dóna’t mínim cinc minuts a escoltar-te cada dia. Descobriràs com, a poc a poc, la sensació de benestar s’instaurarà a la teva vida i et sentiràs molt més lleuger física, mental i emocionalment.

Acabo amb una frase de Buda per despedir-me i agraixo que hagueu arribat fins aquí.

“Cuida l’exterior tant com l’interior, perquè tot és un” (Siddharta Gautama Buda)

Namaste

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *