Compartir allò que sabem, que tenim, que som... és quelcom molt important. Tots formem part de tot i tot forma part de nosaltres. Per aquest motiu és important donar-nos i rebre’ns i, si pot ser, de la millor manera possible. Aquesta veritat em va motivar a a crear aquesta pàgina i donar-me l’oportunitat d’arribar a més persones i compartir algunes de les meves habilitats.

Benestar, qualitat de vida, salut. Són paraules molt fàcils de dir però molt difícils d’integrar al nostre dia a dia per l’estil de vida accelerat que portem i que no ens permet escoltar-nos i cuidar-nos com cal.

Vivim cap a dintre o vivim cap a fora? Ens dediquem estones a nosaltres mateixos o dediquem tot el nostre temps a la feina, a la família, a l’oci? Escoltem i fem cas a les emocions que sentim constantment o creiem que són tonteries que ja passaran? Són tantes les preguntes que tinc i que em faig sovint... I que estic segura que ens fem tots alguna vegada a la vida, per no dir moltes...

La importància de parar, encara que siguin cinc minuts, i escoltar-nos, escoltar els nostres pensaments i escoltar la nostra respiració és medicina pura. És molt més “curatiu” que un medicament qualsevol. No ens ho ensenyen a les escoles, no ens ho ensenyen a casa... però la veritat és que nosaltres podem arribar a ser la millor medicina pels nostres mals. I que la responsabilitat de la nostra salut recau només en nosaltres mateix@s.

Dedica’t temps i relaxa’t. Ja sigui amb ajuda d’un professional o a través de tu mateix/a si saps com fer-ho. Però dóna’t mínim cinc minuts a escoltar-te cada dia. Descobriràs com, a poc a poc, la sensació de benestar s’instaurarà a la teva vida i et sentiràs molt més lleuger física, mental i emocionalment.

Acabo amb una frase de Buda per despedir-me i agraixo que hagueu arribat fins aquí.

“Cuida l’exterior tant com l’interior, perquè tot és un” (Siddharta Gautama Buda)

Namaste