El meu nom és Sandra Valverde i sóc, principalment, massatgista Thai tot i que també ofereixo altres teràpies naturals complementàries.

Porto gairebé 20 anys fent massatges i “tocant” a tot aquella persona que m’ho demana. Però vaig començar a professionalitzar-me a inicis del 2014. Des de llavors, no he parat de formar-me.

Des de que tinc ús de raó he sentit la vocació de servei, “la necessitat” d’ajudar els demés, i la vida m’ha donat la oportunitat de portar-ho a terme en moltes ocasions. Durant molts anys m´he dedicat al sector sociosanitari, he participat en tasques de voluntariat en associacions socials i he ofert les meves mans i les meves orelles per alleugerir una molèstia o neguit emocional a qui sentia que jo podia guiar-lo.

Mitjançant el Massatge Tailandès, el Quiromassatge, la Reflexologia Podal, l’Auriculoteràpia i altres tècniques naturals alternatives derivades és possible guiar el cos, d’una forma holística, cap a la seva pròpia recuperació.

Per aquest motiu, el meu mètode no és centrar-me en un tipus de tècnica concreta, sinó en una combinació de moltes d’elles si la persona així ho requereix. La màxima finalitat és guiar a la persona en el que necessita en aquell precís moment, tenint en compte que cada persona és un món i és única i, per tant, requerirà d’una atenció personalitzada i concreta.

Trobar un espai per nosaltres mateixos i que algú extern ens pugui guiar per aconseguir un estat de relaxació i benestar és quelcom molt preuat i necessari. Fins i tot jo mateixa, que em dedico a oferir aquests espais, necessito dels meus col·legues professionals perquè em tractin sovint. Tenir contacte i donar-nos “tacte” és quelcom inherent en la naturalesa en general.

Dedica’t temps i relaxa’t. Estem aquí per donar-nos i aprendre mútuament.

 

Sandra Valverde, Massatgista Thai.

quisocjo
ornament-footer
logo_footer
Telèfon i email

616 02 02 33
sandra@kinnara.es

Adreça

Kinnara Teràpies Naturals
Plaça Verdaguer nº1, 1er - Roda de Ter 08510 Barcelona